Kedves látogató!

Ha úgy érzi, hogy szeretné megosztani a klubbal kapcsolatos gondolatait,

érzéseit,  gratulációit, ezen az oldalon bátran megteheti.

    NEM TÁRSALGÓ!    

Vendégkönyv

Tárgy: Emlékek Feladó: Berta Zsanett Dátum: 2014.04.26

Tisztelt Mester!

Nem tudom, hogy emlékszik-e még rám... Balassagyarmaton jártam Önhöz edzésre és versenyeztem is sokat, bár már jó régen volt. :) Örülök, hogy még mindig űzik a sportot és örülök, hogy rátaláltam a honlapra! Sok-sok emlékem támadt és köszönöm Önnek és a sportnak a boldog és élményekkel teli éveket! Sok sikert és jó eredményeket!

Üdvözlettel: Berta Zsanett

Tárgy: Re:Emlékek Feladó: Lőrincz Dezső Dátum: 2014.04.27

Köszönöm a szívből jövő hozzászólásodat és jó kívánságodat! 1997-98, öt első hely egy harcos, kedves kislánytól! Jól emlékszem? :)

Tárgy: Jubileumi verseny Feladó: Végh József Dátum: 2013.08.06

Véletlenül találtam rá az oldalra, de örülök, hogy sikerült. Végh József vagyok, Lőrincz Dezső egyik első tanítványa. Olvastam, hogy milyen jól éreztétek magatokat Pápán, a jubileumi versenyünkön. Remélem, gyakran, gyakrabban tudunk találkozni. Én a mai napig büszke vagyok arra, hogy Lőrincz Dezső tanítványa vagyok (mert jelen időben kell mondani). A mai napig azt csinálom, amit Tőle tanultam. Remélem, a Cserhát-Lőrincz Judo Klubban is van már egy olyan sportoló, aki 30 év múlva ugyanezt írja majd, amit én most. Jó munkát mindenkinek. Üdvözlet Pápáról!

Tárgy: Üdvözlet Feladó: Lőrincz Dezső Dátum: 2013.06.03

Nagy örömmel lapozgatok az ízlésesen megszerkesztett honlapunkon! Jó érzés látni rengeteg munkánkat, melyet immár kényelmesen tehetünk meg. Remélem hasonló érzések töltik el jelenlegi és egykori tagjainkat, versenyzőinket, a szülőket, akik részesei voltak sikereinknek, valamint azokat, akik érdeklődésükkel tisztelnek meg bennünket!

Tárgy: Re:Üdvözlet Feladó: Czerman Zsuzsa Dátum: 2013.08.14

Pont ez fogalmazódott meg bennem is. Ez az érzés. Szerintem már teljesen megfertőzött bennünket a judo. Ezt talán mindannyiunk nevében kijelenthetem. Büszkék vagyunk mi, szülők is arra, hogy egy ilyen jó csapathoz tartozhatunk. Úgy érezzük, hogy a judo jó úton indította el gyermekeinket.

Tételek: 1 - 5 ból 5

Új hozzászólás hozzáadása